Thursday, April 18, 2013

E pabesueshme! Uji që bie zig zag në gjendje të lirë! (VIDEO)


Një nga iluzionistët më favoritë në kohërat tona, Brusspup, ka bërë një video me një mashtrim të ri që do të bëjë që ju të shkoni çmenduri: uji rrjedh normalisht dhe pastaj papritmas, kur uji fillon të rrjedhë në mënyrë zig-zag,  duke e kthyer si ju kurrë nuk e keni imagjinuar më parë. Si është e mundur?

No comments:

Post a Comment