Wednesday, April 17, 2013

Françeska: Ja kush është i dashuri im në “Big Brother 6“(VIDEO)


Françeska zbulon te dashurin e saj ne Big Brother 6..Shikone videon dhe do ta zbuloni edhe ju se kush eshte i dashuri i Françeskës në Big Brother 6

No comments:

Post a Comment