Monday, April 29, 2013

Gjilan: Nxënësi i shanë nënën profesorit! (VIDEO)


Në një video të publikuar në internet shihet se në Shkollën e Mesme të ultë, “Thimi Mitko” në Gjilan vetëm mësim nuk zhvillohet. Aty profesori dhe nxënësit nuk shihen fare duke mësuar, por duke luajtur dhe fjalosur mes vete.

No comments:

Post a Comment