Sunday, April 14, 2013

Nje ngjarje e pazakont(VIDEO)

Duke e shikuar kete video asesi nuk mund te shpjegojm se cka i ndodhi ketij shoferi per kete reagim te paartikuluar.A mos eshte hidheruar,a mos eshte i dehur,a po dicka tjeter.shikoni videon dhe vlersoni vet !

No comments:

Post a Comment