Wednesday, May 1, 2013

Dritan Shakohoxha tregon te verteten e Graniti, Xherdanit & Behramit (VIDEO)

Dritan Shakohoxha tregon te verteten e Granit Xhakës, Xherdani Shaqirit dhe Valon  Behramit...Zbulo edhe ti te verteten per keta lojtare..Shikone videon dhe zbulone vet

No comments:

Post a Comment