Wednesday, May 22, 2013

Gazetarët kosovarë i bëjnë “kurth” Arian Çanit, “çmendet” nga inati dhe befasia!(VIDEO)

Kështu, të “madhit” Arian Çani i erdhi ora! Pse do thoni ju? Sepse sa herë ai ftohet për të dhënë intervistë thotë “nuk kam kohë”, kjo i ka ndodhur thuajse të gjithë televizioneve dhe gazetarëve të shtypit që kanë tentuar të intervistojnë Arian Çanin, por mesa duket, kolegët e tij nga Kosova i gjetën ilaçin.

No comments:

Post a Comment