Monday, May 6, 2013

Gjëja më e turpshme që mund të ndodh në transmetim Live! (video)

Njeriu padyshim që është qenie e gjallë dhe mundohet për të arritur më të mirën, por…
Kur aksidente si ky i historisë sonë janë jashtë “programit” dhe të paparashikueshëm… madje edhe shumë të turpshëm!
Pa u zgjatur shikoni videon në vijim dhe do kuptoni:

No comments:

Post a Comment