Thursday, May 2, 2013

Shenon futbollistja dhe gjat festimit ajo heq fanelen dhe i shihen....(VIDEO)

Gjath nje ndeshje futbollistike te femrave futbollsitja shenon gol dhe nga gezimi i  madh ajo heq fanelen dhe i shihen .....Shikone videon dhe zbulone vet...

No comments:

Post a Comment