Saturday, May 4, 2013

Shota Baraliu dhe Ina Gjoni puthen ne buze tek Zona e Lir (VIDEO)


Çmenden femrat në Zone e Lire, Shota Baraliu Dhe Ina Gjonci puthen ne buze,keta vajza vertet jane te cmendura 

No comments:

Post a Comment