Wednesday, May 1, 2013

Skandaloze: Gjyqtari rrah futbollistin gjatë ndeshjes(VIDEO)

Ne futbollin Rus gjyqtari ndihmës rus Musa Kadiorov është suspenduar përgjithmonë nga referimi, pas sulmit shokues gjatë një ndeshjeje futbolli mes Amkar dhe Terek

No comments:

Post a Comment