Thursday, May 2, 2013

Voglushi Qe Emiton Shakiren Me 63 MILION Klikime ne YOUTUBE (VIDEO)

Djaloshi i vogel u be hit ne Youtube me mbi 63 miljon klikime duke e imituar kengetaren e njohur Shakira...shikoni videon dhe binduni ne shkathtesite e djaloshit te vogel

No comments:

Post a Comment