Sunday, May 5, 2013

Zëvendësministrja e Integrimit, mban fjalim dhe... rrëzohet! (VIDEO)

E buzëqeshur dhe e gëzuar, pasi mbaroi fjalimin e saj në Konventën e Partisë Demokratike për Barazinë Gjinore, zëvendësministrja e Integrimit Evropian, Grida Duma është rrëzuar.
Të gjithë të pranishmit në Pallatin e Kongreseve kanë shtangur dhe kanë reaguar kur kanë parë që Grida tepër e emocionuar rrëzohet sapo lë podiumin. Asgjë tjetër nuk është vënë re përveç heshtjes totale dhe kamerave që kanë ndryshuar menjëherë objektivin.

No comments:

Post a Comment