Monday, May 6, 2013

Dafina prek zogun ne nje koncert (VIDEO)

Edhe Dafines nuk i mbeti pa e provuar pa e prek zogun duke kopjuar Tunen.Ajo duke kenduar ne klubin Rinora 4 prek zogun dhe te gjith cmenden..Vertet kjo eshte cmendur ,shiko videon per me shume

No comments:

Post a Comment