Saturday, May 4, 2013

Traktori me i shpejte qe keni pare (VIDEO)

Traktori me i shpejt ne bote ,qe keni pare ndonjeher, kjo pot trenojka krejt.Qysh mundet mu kan cekac i shpejt..Per me shume shiko videon dhe bindu vet se sa i shpejt eshte ky traktor.Mahnitese !

No comments:

Post a Comment