Thursday, April 18, 2013

Iphone që kushton 15.4 milion dollarë (video)


Ky është " telefoni i mençur" më i bukur në botë.
Në një kuti prej ari të pastër, i dekoruar me 600 diamante të bardhë dhe një diamant të madh 26 karatësh, njëherësh ky është iphoni më i bukur i prodhuar ndonjëherë.

Ky telefon kushton hiç më pak se 15.4 milion dollarë dhe i dedikohet ekskluzivisht elitës financiare të cilët kanë dëshirë të lavdërohen se kanë para!

No comments:

Post a Comment